Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Need help?

    Create a topic in the appropriate section
    Don't write everything in the chat!
  • Take a look at the marketplace

    There you can buy
    everything related to game servers
  • Don't want a ban?

    Please read our rules
    Don't disturb the order!
  • Sell or buy?

    Use services of the guarantor
    We will make your deal safe
  • 0
zpg

Пропали зомби и животные

Приветствую дорогие админы выживания!
Скажите, сложилась такая проблема, после установки мода DeadZone Dynamic DeadZone. Пропали спауны лута, зомби и животных на карте. выключил мод и его зависмость VPP Notification. Перезапускал. Удалял storage_1. После вайпа заспавнился лут и машины, а зомби и животные не спавнятся на сервер. Расскажите, что делать?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Вопрос закрыт, сам нашел проблему.

Share this post


Link to post
Share on other sites









  • 0
22.11.2019 в 02:38, zpg сказал:

Вопрос закрыт, сам нашел проблему.

а в чем была проблема? просто тоже пропали зомби

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 часов назад, Borec сказал:

а в чем была проблема? просто тоже пропали зомби

скорее всего косяк в xml файлах миссии сервера, поищи в интернете 'валидатор файлов xml', поможет

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you automaticly agree to our Guidelines and Privacy Policy.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.