Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
Sign in to follow this  
Mtv777

Что-то не понятное толи с игрой, толи с админкой infistar

Суть да дело, я когда тестировал сервер, в частности постройки при установке 30_meter_plot, нажимая на пробел, у меня вылазили команды для ботов -_-, ну потом я начал варганить в init.sqf пробел убрало, теперь проблема такова, нажимаю на F1 и все верхние кнопки F1-F12 вылазят команды, нажимаю на 1-0 кнопки под F1 такое же дерьмо, админка не работает, перед этим все работало прекрасно

 

И так пробывал (1 способ) не помогло, и 2 способ не помогает

 

//enableRadio enable;
enableRadio false;
 
 
Помогите пожалуйста
 
UCUa3WSR.png
 
 
 
 
Проблему на половину решил, теперь вызываются команды на 1,2,3,4,5 команды ботам эти долбанные, еще проблема теперь, не работает Пробел, для постройки строений, например 30_meter_plot
Edited by Mtv777 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you automaticly agree to our Guidelines and Privacy Policy.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.