Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Need help?

    Create a topic in the appropriate section
    Don't write everything in the chat!
  • Take a look at the marketplace

    There you can buy
    everything related to game servers
  • Don't want a ban?

    Please read our rules
    Don't disturb the order!
  • Sell or buy?

    Use services of the guarantor
    We will make your deal safe
  • 0
mrfenix321

Обновление 1.13 | Помогите новичку

Люди подскажите новичку. Делаю для начала локалку для игры с друзьями, после обновы вот такая вот тема, как я понял у всех. 

22:23:09 Создан выделенный сервер. 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs default "bin/constants.xml" 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs default "bin/specific.xml" 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs default "VanillaPPMap/data/modded_Inputs.xml" 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs default "VPPAdminTools/data/modded_Inputs.xml" 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs default "HelicopterModScripts/modded_Inputs.xml" 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs default "SchanaModGlobalChat/Data/Inputs.xml" 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs cfg "profiles\Users\Survivor\Server.core.xml" 
22:23:10 !!! [Inputs] Cannot read inputs cfg "profiles\Users\Survivor\Server.core.xml", parser error 
22:23:10 [Inputs] Loading inputs cfg "bin/core.xml" 
22:23:10 !!! [Inputs] Cannot load input preset "user", file does not exist 
22:23:10 [Inputs] Exporting inputs cfg "profiles\Users\Survivor\Server.core.xml".

Подскажите что делать?

Edited by 123new
вставка кода в обязательный тег для его вставки (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Для начала отключить все моды и проверить параметры запуска сервера, запускаться должно нормально чистое и без модов.

А то что выше красным цветом - это вообще ничто  ни о чем не говорит. А вот за то, что код не вставлен в соответствующий тег вставки кода в сообщении лови оплеуху

Edited by 123new (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites







  • 0
19 минут назад, 123new сказал:

Для начала отключить все моды и проверить параметры запуска сервера, запускаться должно нормально чистое и без модов.

А то что выше красным цветом - это вообще ничто  ни о чем не говорит. А вот за то, что код не вставлен в соответствующий тег вставки кода в сообщении лови оплеуху

Я даже не знаю как это выделять то, моды убирал, не запускается, переустанавливал уже тоже.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 минуты назад, mrfenix321 сказал:

Я даже не знаю как это выделять то, моды убирал, не запускается, переустанавливал уже тоже.

Просто скачай чистый сервер и запусти, после этого начинай подключать моды которые обновились. Если не умеешь заплати человеку который разбирается, он все объяснит и подключит. Хотя врядли в дни обновы кто то согласится заниматься.

Я бы сделал именно так.

Edited by C0BA (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you automaticly agree to our Guidelines and Privacy Policy.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.